Rozenkwarts wenssteen Vrede | Belicons
  • Nederlands
  • Engels

Keurmerk webwinkel

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending boven de €20,-
binnen Nederland

Rozenkwarts wenssteen Vrede

Zaksteen gemaakt van Rozenkwarts met woord VREDE ingegraveerd.

Beschrijving:

In deze steen is het woord VREDE gegraveerd. Een mooie wens om aan iemand te geven, of voor jezelf als je vrede em rust kunt gebruiken. Doordat het woord gegraveerd is gaat het erg lang mee. De stenen zijn handgemaakt en variëren daardoor in vorm (ovaal tot driehoekig) en grootte (ongeveer 3-4 x 3-4 cm). Dit maakt ze stuk voor stuk uniek.

Deze zaksteen is gemaakt van Rozenkwarts. Rozenkwarts is de roze versie van het mineraal kwarts. Deze mooie kleur krijgt de steen door ingesloten deeltjes titaan en mangaan. Wat rozenkwarts extra mooi maakt is dat je de  kristallen met het blote oog kan zien.

Al sinds de Oudheid maken mensen sieraden en voorwerpen van Rozenkwarts. Rozenkwarts wordt op plekken verspreid over de hele wereld gevonden op de wereld gevonden, maar niet in Europa.

Een zaksteen juist van deze edelsteen is erg mooi, omdat het al eeuwenlang symbool staat voor vriendschap en liefde. Er zijn ook mensen die geloven dat Rozenkwarts vriendschap en liefde echt positief beïnvloed. Wat denk jij?

Hoe dan ook is dit een unieke steen met een mooie wens die je goed doet.

Kenmerken:

Grootte: 3-4 x 3-4 cm.
Gewicht: 20-30 gram.
Materiaal: rozenkwarts.

€ 4,50

Klik hier als je meer wilt bestellen dan nu mogelijk is.

Verzendmethode: 
brief

E-mail deze pagina

Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om deze e-mail succesvol te kunnen versturen.