Bergkristalhanger vrede met zilveren ketting 60cm | Belicons
  • Nederlands
  • Engels

Keurmerk webwinkel

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending boven de €20,-
binnen Nederland

Bergkristalhanger vrede met zilveren ketting 60cm

Hanger vrede met zilveren ketting 60cm. Materiaal: bergkristal.

Beschrijving:

Als jij aan iedereen wil laten zien dat je vrede belangrijk vindt, dan is een hanger in de vorm van het vredesteken iets wat je nodig hebt. Een hanger is zichtbaar voor iedereen. Dit teken is nog redelijk jong, het is in 1958 ontworpen. Toch herkent iedereen het als het symbool voor vrede..

Deze hanger is gemaakt van de edelsteen bergkristal. Bergkristal is de kleurloze versie van het mineraal quarts met een rijke geschiedenis. Al in de steentijd gebruiken mensen deze steen als siersteen en als helende steen. In de oudheid dachten mensen dat het een soort ijs was dat door de goden gemaakt was.

In de Romeinse tijd werd het gebruikt door Romeinse keizers. Deze keizers dronken onder andere uit bekers gemaakt van bergkristal, omdat bergkristal verkleurt wanneer het in aanraking komt met de toen bekende vergiften. Door de eeuwen heen hebben mensen ook veel mooie sieraden en voorwerpen van bergkristal gemaakt. Sommige mensen verwachten dat bergkristal ook inzicht geeft en je in balans brengt. Wat jij ook denkt, het is een heel mooie edelsteen die mooi om iedere hals staat.

Eigenschappen:

Gewicht: 15 gram.
Grootte hanger: ongeveer 2,5 cm bij 2,5 cm.

Bergkristalhanger vrede.
€ 15,95

Klik hier als je meer wilt bestellen dan nu mogelijk is.

Verzendmethode: 
brief

E-mail deze pagina

Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om deze e-mail succesvol te kunnen versturen.