Retouren | Belicons

Retouren

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien bevalt het product toch niet of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je mag bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren, zonder opgave van reden. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier op de contactpagina. Selecteer het juiste formulier en vul het in of stuur me een e-mail via info@belicons.nl.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van de teruggestuurde producten terug, inclusief de verzendkosten. Alleen de kosten voor het terugsturen van de producten zijn wel voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van je vervoerder.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan is het belangrijk dat je het product met alle geleverde toebehoren en, zo mogelijk, in de originele staat en verpakking aan mij terugstuurt. Ik maak dan vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven dat je het product wilt retourneren en nadat ik het product in goede orde retour ontvangen, heb aan je over.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Ga dus ook met producten die je wilt retourneren goed om en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@belicons.nl of het ‘Ik wil een product ruilen’ formulier op de contactpagina invullen. Ook hiervoor geldt dat je zelf de kosten voor terugzending van het product betaalt.

Overige problemen met je bestelling

Is er nog iets anders aan de hand met je bestelling? Heb je misschien per ongeluk een verkeerd verzendadres doorgegeven? Of heb je de verkeerde producten besteld? Zolang ik je producten nog niet op de post gedaan heb, is er niets aan de hand. Neem gewoon zo snel mogelijk contact met me op via info@belicons.nl of 06-25562795 en als het nog mogelijk is, dan pas ik de bestelling voor je aan.