Over ons | Belicons

Over ons

E-mail deze pagina

Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om deze e-mail succesvol te kunnen versturen.

 

Heb je dat ook weleens, dat je het nieuws hoort en dat je denkt: hoe bedenken ze het? Mensen houden er soms de meest vreemde meningen op na. En het wordt nog vreemder als je bedenkt dat zijn net zo overtuigd zijn van hun mening als jij van die van jou. Hoe kan dat? Waarom denken ze zo? Dat wil ik op Belicons aan de hand van allerlei nieuwsberichten onderzoeken.

De slogan 'Wat zijn jouw ideeën?' kan je op iedereen toepassen. Lees of bekijk je een nieuwsitem? Dan kan je de vraag stellen: welke ideeën zitten hierachter? Maar je kan deze vraag ook aan jezelf stellen: Waarom vind ik hun mening zo vreemd? Wat zijn mijn ideeën eigenlijk? Ga naar deze blog of deze vlog voor meer hierover.

In de webshop vind je producten met allerlei ideeën in de vorm van teksten of bekende symbolen. Leuk voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen. Deze producten komen van groothandels die letten op de omstandigheden waarin ze gemaakt zijn.

Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw ideeën. Dus laat een reactie achter onder een blog, vlog of op het forum en we kunnen elkaars ideeën steeds beter leren begrijpen.