Levertijd en verzendkosten | Belicons

Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Ik doe mijn best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te laten leveren. Ik verstuur bestellingen met PostNL. Ik verstuur de bestellingen niet elke dag, maar wanneer je een bestelling voor 17:00 plaatst, dan zal het meestal 1-2 werkdagen later bij je zijn.

Mocht het blijken dat een bepaald product toch niet op voorraad is, dan zal de levering van je bestelling iets langer duren. Als ik om wat voor reden dan ook de levertijd niet kan halen, dan breng ik je hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Je kunt er dan nog voor kiezen om je bestelling aan te passen of te annuleren.

Het kan ook gebeuren dat PostNL er iets langer over doet om de bestelling bij je te krijgen. Daar heb ik helaas geen invloed op.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten, wel inclusief BTW. De verzendkosten hangen af van de grootte en bestemming van de bestelling. Bij de producten zelf staat of het in een brief of pakket verzonden zal worden.

Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten:

Bestellingen boven € 20,- binnen Nederland zijn gratis.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de verzendvorm en de bestemming van de bestelling. De verzendvorm is zichtbaar bij elk product. Onder kan je zien hoeveel de verzending van een brief of pakket kost naar bepaalde bestemmingen.

Bestellingen boven € 20,- binnen Nederland zijn gratis.
 

Bestemming: Binnen Nederland

Verzendvorm Prijs
Brief € 2,95
Pakket € 6,95

 

 

Bestemming: Europa 1

Hieronder vallen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd-Koninkrijk en Zweden.

Verzendvorm Prijs
Brief € 4,95
Pakket € 8,95

 

 

Bestemming: Europa 2

Hieronder vallen: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.

Verzendvorm Prijs
Brief € 4,95
Pakket € 10,95

 

 

Bestemming: Europa 3

Hieronder vallen: Cyprus, Griekenland en, Malta.

Verzendvorm Prijs
Brief € 4,95
Pakket € 11,95