Gebruikersovereenkomst | Belicons

Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst

Als je Belicons bezoekt, dan geldt de volgende gebruikersovereenkomst. Berichten die niet volgens deze overeenkomst geschreven zijn, kunnen verwijderd worden. Als je een account hebt en je houdt je niet aan deze overeenkomst, dan kan je account geblokkeerd en geannuleerd worden.

 

1. Posten op Belicons

Belicons gaat over het verkennen en ontdekken van verschillende ideeën. Het is daarom belangrijk dat we elkaar met respect benaderen. Natuurlijk kan je het oneens met anderen zijn, maar ga dan in gesprek zonder respectloos tegen die andere(n) te zijn.

Het is op Belicons niet toegestaan om:

  1. te schelden en/of te vloeken;
  2. dingen te posten die verboden zijn door de wet;
  3. iets te uploaden of te schrijven dat Belicons schade kan toebrengen.

Ik heb geen verantwoordelijkheid voor berichten die op Belicons geplaatst worden. Als je zeker wilt zijn dan je bericht blijft bestaan, sla het dan zelf op een andere wijze op.

 

2. Auteursrecht Belicons

Alles wat op Belicons staat is eigendom van Belicons. Wil je iets overnemen, in welke vorm dan ook? Dan mag dat alleen met voorafgaande schriftelijke toestemming van Belicons. Tenzij je de bijdrage zelf geschreven hebt, dan mag je het natuurlijk overnemen.

Mocht je een bericht op Belicons geplaatst hebben en daar ontevreden over zijn, dan kan je die zelf aanpassen. Wil je dat een bepaald bericht (van jezelf of een ander) verwijderd wordt? Stuur dan een mail naar info@belicons.nl.  Het bericht zal dan niet per definitie verwijderd worden. Maar ik kan wel in overleg met jou bekijken welke informatie verwijderd wordt.

 

3. Fouten op Belicons

Het kan gebeuren dat er fouten op Belicons staan. Mocht je iets tegenkomen dat je stoort, mail het dan aan info@belicons.nl, dan kijk ik er zo snel mogelijk naar.

 

4. Linken op Belicons

Wanneer er op Belicons een link naar een andere website staat, dan betekent dat niet dat Belicons ook de verantwoordelijkheid neemt voor wat er op die andere website staat.

 

5. Wijzigigingen in deze gebruikersovereenkomst

Deze overeenkomst kan gewijzigd worden. Dus kijk er regelmatig naar. Rechtsboven kun je zien wanneer deze overeenkomst voor het laatst gewijzigd is.

» Naar boven